Ένταση ανάμεσα σον Ανδρέα Μικρούτσικο, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Καλλικμάνη.
Με μεγάλη ένταση συνοδεύτηκε το σημερινό Super Κατερίνα στον Alpha, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο κατά την διάρκεια της σύνδεσης με τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Η Κατερίνα Κανούργιου συζητούσε με τον Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιοανατολικής Αττικής για το χθεσινό επεισόδιο που είχε με τον Πέτρο Κουσουλό και σε κάποια φάση, στην κουβέντα μπήκε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η παρουσιάστρια όμως ήθελε να πάει σε διάλλειμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέμενε, ενώ και ο εκπρόσωπος των αστυνομικών προσπαθούσε να βγάλει άκρη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής διάλογος.

Κατερίνα Καινούργιου: Αντρέα μου, πρέπει να προχωρήσουμε. Κύριε Καλλιακμάνη, μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση, σας παρακαλώ. Δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα, σας παρακαλώ, μη με φέρνετε άλλο σε δύσκολη θέση. Αντρέα, σε παρακαλώ.
Γιώργος Καλλιακμάνης: Κυρία μου, εσείς με καλέσατε.
Κατερίνα Καινούργιου: Κύριε Καλλιακμάνη, η κυρία Κατερίνα Καινούργιου είμαι. Κατερίνα, Κατερίνα.
Γιώργος Καλλιακμάνης: Κατερίνα, εσύ με κάλεσες.
Κατερίνα Καινούργιου: Το ξέρω ότι σας κάλεσα εγώ. Σας κάλεσα με πολύ ευγενικό τρόπο…
Ανδρέας Μικρούτσικος: Και συνεχίζει να είναι ευγενικός ο άνθρωπος…
Κατερίνα Καινούργιου: …και παρακαλώ εδώ και πέντε λεπτά να σταματήσει… Αντρέα μου, θέλεις να το συνεχίσεις εσύ; Υπάρχει και μια ροή που πρέπει να κάνω στην εκπομπή. Θες να συνεχίσεις εσύ την εκπομπή με τον κύριο Καλλιακμάνη; Να φύγω άμα είναι, δεν έχω πρόβλημα.
Ανδρέας Μικρούτσικος: Επειδή είπες “με ευγενικό τρόπο” είπα ότι ευγενικός είναι ο άνθρωπος. Εγώ μπορώ να σταματήσω αν θέλετε, μετά χαράς!
Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά και θέλω να το λήξουμε.

Πηγή : gazzetta.gr

Πηγή: true.gr