Μια μικρή γεύση πριν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχει διοργανώσει.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων θα τραγουδήσει φέτος η βασιλική οικογένεια στο Αββαείο του Westminster, έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, όπως αποκάλυψε η ίδια η Kate Middleton.

Η εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Kate, θα προβληθεί το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων και σε αυτή θα συμμετέχει όλη η βασιλική οικογένεια, παρέα με την οικογένεια της Kate.

Οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από τη βραδιά (έλαβε χώρα στις 8 Δεκεμβρίου) έδειχναν την 39χρονη Δούκισσα χαμογελαστή στο πλευρό του συζύγου της μέσα στο λαμπερό κατακόκκινο παλτό της. Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό look.

“Τogether at Christmas” ονομάζεται η εκδήλωση στην οποία παρευρέθησαν πολλοί από τους ανθρώπους που βοήθησαν τις κοινότητές τους τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, αλλά και άνθρωποι που δίνουν μάχες χωρίς ποτέ να το μαθαίνει κανείς.

«Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις αγαπημένα πρόσωπα, καθώς και να συναντάς ανθρώπους που εμπνέουν τους άλλους και έδωσαν πολλά στις κοινότητές τους το δύο αυτά χρόνια», είχε γράψει στο Instagram τις ημέρες εκείνες η Kate.

Πριν λίγες ώρες η πάντα κομψή Kate μοιράστηκε ένα πολύ μικρό video στο οποίο τη βλέπουμε να κάθεται μπροστά στο πιάνο, μέσα στο Αββαείο, δίνοντάς μας μια πολύ μικρή γεύση από το τι έγινε στην εκδήλωση, αλλά και το τι θα παρακολουθήσει το κοινό στις 17:30 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Δείτε τη:

Πηγή: true.gr