Μετά απο πολλή προσμονή και αγωνία Το GNTM, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Φυσικά Aνάμεσα στους κριτές θα βρίσκονται οι , ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου, η Έλενα Γαλύφα και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ξεχωρίστή εμφάνισή της.

Η Σοφία Χατζιπαντελή στο επίκεντρο

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι από τα πρόσωπα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τις τελευταίες εβδομάδες. Το γνωστό μοντέλο, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό, θα είναι στην κριτική επιτροπή του «GNTM» ως guest κριτής στις οντισιόν.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, με εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά του εξωτερικού, έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα εμφάνισή της. Το μοντέλο έχει ενιαίο φρύδι, που παραπέμπει στην Φρίντα Κάλο.
Η ίδια, μάλιστα, έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ τα τελευταία χρόνια.

Η Σοφία Χατζιπαντελή κατάξανθη,χωρίς φρύδια

Το μοντέλο διατηρούσε κανάλι στο youtube όπου ανέβασε διάφορα βίντεο. Σε ένα από αυτά, η νέα κριτής του ριάλιτι μόδας δείχνει σχεδόν αγνώριστη. Με ξανθιά μαλλιά και καλοσχηματισμένα φρύδια, το μοντέλο μοιάζει πραγματικά αγνώριστο.

Από το 2019 είναι σε σχέση με τον φωτογράφο Ζακ Αποστόλου και δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους στα social media.

Πηγή: true.gr