Τότε ήταν μόλις 19 ετών.

Τη γνωρίσαμε το 2009, μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next Top Model στον ΑΝΤ1, όταν ήταν μόλις 19 ετών. Ποτέ όμως δεν την ξεχάσαμε.

Η Αρετή Σταθοπούλου αποτελεί μία από της εμβληματικότερες μορφές που πέρασαν ποτέ από το GNTM, με το makeover της να εξακολουθεί να μνημονεύεται τόσα χρόνια μετά μιας και ήταν η πρώτη που… δέχτηκε ανδρικό κούρεμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τσαμπουκαλού, αυθεντική και… μαγκάκι, μπορεί να έκανε τη χειρότερη εντύπωση στους Βίκυ Καγιά, Τζένη Μπαλατσινού, Χάρη Χριστόπουλο και Χριστόφορο Κοτέντο, αλλά το κοινό την αγάπησε από την πρώτη στιγμή και θεώρησε την αποχώρησή της στα μέσα του παιχνιδιού πολύ άδικη.

Η ίδια, βλέπετε, δεν ήταν να αποχωρήσει, αλλά οι κριτές άλλαξαν τελευταία στιγμή γνώμη και πήραν πίσω το αρχικό αποτέλεσμα, όταν η απάντηση – έπος που έδωσε στο ερώτημα της Καγιά «Αρετή, εσένα τι σε ταρακουνάει;» ήταν… «Ο σεισμός!».

Σήμερα, 12 χρόνια μετά, στα 31 της χρόνια η Αρετή είναι πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά, ενώ έχει φέρει στον κόσμο και το πρώτο της παιδάκι.

Δείτε την τεράστια αλλαγή της:

Πηγή: dailymedia.gr

Πηγή: true.gr