Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Κάρμεν Ρουγγέρη όπου μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε αλλά και τη σχέση της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Η ίδια υποδέχτηκε στο σπίτι της την κάμερα της εκπομπής Δύο στις 10, που σήμερα έκανε πρεμιέρα και μίλησε μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Κουλουμπή.

Το ζευγάρι που είναι μαζί πάνω από μισό αιώνα, δεν έκρυψαν ότι συνεχίζουν να είναι πολύ αγαπημένοι, με την Κάρμεν Ρουγγέρη να τονίζει: «Επί 50 χρόνια παίρνω πρωινό με τον Ανδρέα».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Κουλουμπής, ο οποίος είναι λυρικός καλλιτέχνης, αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο της ζωής της κατά την οποία η ηθοποιός σύζυγός του είχε να παλέψει με τον καρκίνο«Φοβήθηκα πάρα πολύ (όταν η Κάρμεν αρρώστησε). Μαύρη περίοδος αυτή για εμένα να πάσχει κάποιος που είναι τόσο δεμένος μαζί σου, είναι κάτι φοβερό».

Και η Κάρμεν Ρουγγέρη πρόσθεσε: «Πήγα στη γιατρό και μου είπε να κάνεις χθες την εγχείρηση. Δεν ήταν τίποτα γιατί ήταν στην αρχή».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Κουλουμπής αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του σε σχέση με τη δουλειά του.

Όσο για τη σημερινή σχέση της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί επιτυχημένα στην κωμική σειρά «Η ώρα η καλή», η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψε:

«Δεν έχουμε επικοινωνία. Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Μου λείπει από την τηλεόραση. Είναι αξιόλογος ηθοποιός».

Πηγή: true.gr