Παραμυθένιο και σαν αυτά που βλέπουμε στις Αμερικάνικες ταινίες το σπίτι της Καλομοίρας στην Αμερική

Εκείνη κι ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης έχουν αποκτήσει τρία γλυκύτατα παιδιά, τον Δημήτρη, τον Νίκο και την Αναστασία.

Η οικογενειακή της ευτυχία είναι μεγάλη και η δημοφιλής τραγουδίστρια φροντίζει να κάνει πράγματα που τα ευχαριστούν, με την ψυχαγωγία τους να είναι προτεραιότητά της.

Το σπίτι της είναι ιδανικό και για δημιουργικές στιγμές μέσα στο σπίτι αφού είναι τεράστιο, άνετο και με χώρους που έχει διαμορφώσει η ίδια ώστε να παρέχει ασφάλεια στα παιδιά.

Το σπίτι τους στην Ουάσινγκτον είναι ζεστό, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί παντού ενώ σε όλους τους χώρους θα συναντήσεις απίθανα αντικείμενα διακόσμησης.

«Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου.

Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή», έχει πει.


Πηγή: true.gr