Η Κατερίνα Λέχου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου κέντρισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της. Η Κατερίνα Λέχου σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ναι, υπάρχει παράδεισος…. αρκεί να ψάξεις να τον βρεις….», όπου βλέπουμε την ηθοποιό να απολαμβάνει μια υπέροχη παραλία.

H Κατερίνα Λέχου πήγε για διακοπές στην Ερεικούσα, το νησί που βρίσκεται δίπλα στην Κέρκυρα. Η Ερείκουσα είναι ένα από τα τρία απομακρυσμένα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας. Πρόκειται για ένα από τα πιο παρθένα νησιά του Ιονίου, το οποίο βρίσκεται 8 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Κέρκυρας περιτριγυρισμένο από πεντακάθαρα γαλάζια νερά, ατελείωτες χρυσαφένιες και απότομες βραχώδεις παραλίες. 

Η ηθοποιός έβαλε το μαύρο της μαγιό και είχε συντροφιά έναν χαριτωμένο σκύλο, ο οποίος ήταν μαζί της στην παραλία. Η φωτογραφία της Κατερίνας Λέχου απέσπασε πάνω από 2 χιλιάδες like.

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Λέχου έχει δώσει συνέντευξη στη BOVARY και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Είμαι κοκέτα. Προσέχω τον εαυτό μου. Ναι μπορεί να λένε ότι είμαι καλοντυμένη αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την ουσία, είναι το περιτύλιγμα. Βέβαια είναι το δικό μου γούστο, οπότε δέχομαι τα εύσημα. Στο θέατρο ακους τα πάντα, καλά και κακά. Αλλά αυτό είναι το ωραίο. Το ξεπέρασα σκεφτόμενη πως αν όλοι έλεγαν μόνο καλά για μένα, θα τελμάτωνα. Αρα αυτό είναι το κανονικό…

Δεν είχα αυτοπεποίθηση σε τίποτα, γιατί λοιπόν να έχω στην ομορφιά μου; Που οφείλεται αυτό; Στο σπίτι. Χρειάζεσαι το μπράβο. Δεν άκουγα μπράβο. Ηταν λίγο αυστηρή η μαμά μου, ίσως γι΄αυτό να έγινα κι εγώ αν και προσπαθώ να μην είμαι πια, ούτε με τον εαυτό μου ούτε με τους άλλους. Σε τι ωφελεί το μαστίγωμα; Η μητέρα μου είναι μια γυναίκα πολύ συγκροτημένη, της χρωστάω πολλά πράγματα αλλά είναι και πολύ τελειομανής. Θα σου επισημάνει το αρνητικό, ποτέ το θετικό. Ο μπαμπάς μου, όπως όλοι στα ελληνικά σπίτι, ήταν διάττων αστέρας, εκ του μακρόθεν. Αλλά ένοιωθα ότι με αποδεχόταν πιο πολύ. Είχε την περηφάνεια του μπαμπά με τις τρεις κόρες. Ούτε στη σχολή άκουσα μπράβο. Γενικά το μπράβο δεν το είχα… ».

Πηγή: true.gr