Σε μιούζικαλ μετατράπηκε η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» που έκανε σήμερα πρεμιέρα στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Με καλεσμένη την pop star και πολύ καλή του φίλη Ελένη Φουρέιρα, οι δυο τους ξεσήκωσαν το κοινό με την μουσικοθεατρική παράσταση που έδωσαν, απεικονίζοντας ένα ζευγάρι που περνάει όλα τα ενδεχόμενα στάδια μίας σχέσης, με το κοινό φυσικά να τους αποθεώνει.

Ωστόσο η εκπομπή ξεκίνησε με τον Νίκο Μουτσινά, κλασικά να μπαίνει στο πλατό από την κίτρινη πόρτα όση ώρα τραγουδούσε το συγκρότημα που τον πλαισιώνει και δεν είναι άλλοι από τους Alcatrash.

«Μου λείψατε πάρα πολύ… αυτό είναι αλήθεια! Θέλω να με πιστέψετε πραγματικά… Θέλαμε πάρα πολύ να ξεκινήσουμε, που συνήθως, λες “να ξεκινήσω!” και έρχεται η μέρα και λες “μωρέ, ένα μήνα θα καθόμουν ακόμα σπίτι να δω και τις άλλες εκπομπές”….γιατί φέτος η τηλεόραση δουλεύει για το “Καλό μεσημεράκι”. Μου έχετε λείψει πάρα πολύ! Είναι η ενέργεια που δίνετε εδώ μοναδική. Θέλω μόνο να συνεννοηθούμε, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τηρούμε όλα αυτά που λένε και να φοράτε τις μασκούλες σας λες και παίζουμε σε κινέζικο δράμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.

Και φυσικά όλοι περίμεναν την είσοδο της Βάνιας η οποία για άλλη μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Πηγή: true.gr