Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πρόσωπα του GNTM που έχει τραβήξει την «προσοχή» όλων μέσα από τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή.

Το μοντέλο που σημειώνει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ στο εξωτερικό, θα είχε το ρόλο του guest κριτή για την πρώτη φάση του διαγωνισμού ομορφιάς και συγκεκριμένα τις auditions.

Σοφία Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι σκέψεις της παραγωγής για την επιστροφή της στο GNTM

Αυτήν την χρονική περίοδο που βρίσκονται σε εξέλιξη τα γυρίσματα, οι διαγωνιζόμενες είναι μέσα στο σπίτι του GNTM, με το μοντέλο να έχει ολοκληρώσει τη δική της δουλειά. Ωστόσο, λόγω του ντόρου που προκάλεσε, η παραγωγή σκέφτεται πως επιβάλλεται η Χατζηπαντελή να κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Έτσι πληροφορίες αναφέρουν πως σίγουρα θα ξανακάνει εμφάνιση στον διαγωνισμό ομορφιάς μέσα από τον ρόλο του κριτή. Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού» η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ, με την παραγωγή να ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Πηγή: true.gr