Έχουν χιούμορ και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο μουσικό reality «House of Fame». Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, η οποία όταν δεν συμβουλεύει νέους επίδοξους τραγουδιστές, μας κρατάει συντροφιά με τα τραγούδια της μέσα από τα social media, και προκαλεί αίσθηση με τις στοχευμένες παρεμβάσεις της.

Αυτή τη φορά η αγαπημένη Καίτη, επέλεξε να εκφράσει την αδυναμία και συμπάθειά της, σε ένα ομολογουμένως αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!
Ο αγαπημένος κριτής του «Master Chef» λοιπόν, θέλησε να διορθώσει μία παρεξήγηση, σχετικά με ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του reality μαγειρικής. Ακούστηκε λοιπόν το γνωστό τραγούδι «Άσπρο ή μαύρο» και στη συνέχεια ότι το ερμηνεύει η Καίτη Γαρμπή.

Ο Λεωνίδας λοιπόν δεν άντεξε το λάθος αυτό, καθότι ως γνωστόν η ερμηνεύτρια του κομματιού είναι η Αλέξια, και είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Η Καίτη φυσικά δεν έχασε χρόνο, και του απάντησε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Δες την παρακάτω gallery:

Η Καίτη είναι από τις πιο αγαπημένες και ακομπλεξάριστες Ελληνίδες celebrities, με αμέτρητους θαυμαστές που την ακολουθούν φανατικά.

Έχει κατά καιρούς εκφράσει την άποψή της για διάφορα κοινωνικά ζητήματα ενώ είναι ένα άτομο με πολύ χιούμορ.

Όταν μάλιστα το χιούμορ της Καίτης συνδυαστεί με αυτό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τότε το αποτέλεσμα είναι μόνο ξεκαρδιστικό.

Κάπως έτσι ήταν και ο διάλογός τους στο Twitter.

Και ιδού τα μηνύματα που αντάλλαξαν!

Πηγή: true.gr