Σημαντική ενίσχυση των βορειάδων το επόμενο 48ωρο – Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Η ψυχρή μάζα που κατεβαίνει από τη Ρωσία θα επηρεάσει τη χώρα μας το επόμενο 48ωρο με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη, στη δυτική Ελλάδα η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια. Στην βορειοδυτική Θεσσαλία και κατά τόπους στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να βρέξει για λίγο τοπικά. Την ίδια ώρα, συννεφιά θα επικρατήσει στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολικη Στερεά και περιοχές της ανατολικής – βορειοανατολικής Πελοποννήσου μέχρι και τις δυτικές και βόρειες Κυκλάδες. Τις μεσημεριανές ώρες, η λιακάδα θα διατηρηθεί στα βορειοανατολικά καθώς και στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα μέχρι και τα Δωδεκάνησα και το Καστελόριζο.

Η Αττική, θα έχει συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη από τις πρωινές ώρες, χωρίς όμως ιδιαίτερα φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη, θα βρέξει ασθενώς τις πρωινές ώρες κυρίως στις πιο δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Πηγή : newsbomb.gr

Πηγή: true.gr