Για την ανάρτηση περί κακοποίησης που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Instagram μίλησε ο James Καφετζής στην Ελένη Βουλγαράκη και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Όπως παραδέχτηκε, γνώριζε όλη την κατάσταση, καθώς όταν ήταν συμπαίκτες στο Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα.

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα “αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις…» είπε αρχικά ο James Καφετζής.

«Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι η Άννα Μαρία Βέλλη πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Νομίζω ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο», κατέληξε ο James Καφετζής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα σεξιστικά υπονοούμενα που είχε κάνει μέσα στο Survivor ο Αλέξης Παππάς.

Δες το βίντεο από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr