Ένα ντουέτο που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Η μουσική συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με τον Θέμη Αδαμαντίδη στο J2US είχε διαφημιστεί πολύ και ήταν απολύτως λογικό. Όταν μιλάμε για δυο τόσο σημαντικούς καλλιτέχνες (ο καθένας στο είδος του) που συναντιώνται για πρώτη φορά, τότε είναι λογικό να υπάρχει προσμονή από το κοινό για να τους δει.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το ντουέτο Βανδή – Αδαμαντίδη θα μείνει αξέχαστο στον κόσμο για όλους τους λάθος λόγους. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν στα καλύτερά του. Φαινόταν να χάνει τα λόγια, να μην πατάει γερά στην πίστα και γενικώς ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό που τόσο πολύ έχουν θαυμάσει όλοι.

Ευτυχώς για το σόου του Νίκου Κοκλώνη τη δύσκολη αυτή στιγμή που συνέβη live, με τα περιθώρια αντίδρασης να είναι πολύ περιορισμένα στη σκηνή βρέθηκε η έμπειρη Δέσποινα Βανδή. Η αντίδραση της Ελληνίδας τραγουδίστριας ήταν υποδειγματική, κατορθώνοντας να προστατέψει τόσο τον συνάδελφό της, όσο και την εκπομπή.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της προσπάθησε να κάνει χιούμορ, λέγοντας ότι η Μαρία Μπακοδήμου και η Βίκυ Σταυροπούλου με… την τσαχπινιά τους έκαναν τον Θέμη Αδαμαντίδη να αναστατωθεί και να χάσει τα λόγια του.

Αν κάποιος δει με προσοχή το βίντεο θα παρατηρήσει ότι η Βανδή κάνει διακριτικά νοήματα στην παραγωγή για να την ενημερώσει ότι υπάρχει πρόβλημα και συνεχίζει να βοηθά τον Αδαμαντίδη παίρνοντας πάνω της ακόμα και τα δικά του κομμάτια των τραγουδιών.

Και ενώ οι περισσότεροι θα περίμεναν η Βανδή να κάνει τεράστια φασαρία για όσα συνέβησαν στα παρασκήνια, όπως μαθαίνουμε, η ίδια αντιμετώπισε το συμβάν με ηρεμία, χωρίς εντάσεις και απόλυτα επαγγελματικά ακόμα και off camera. Δεν παραπονέθηκε ούτε για τα τεράστια προβλήματα στον ήχο, ούτε για την κατάσταση στηνοποία ανέβηκε σκη σκηνή ο Αδαμαντίδης, παρά το γεγονός πως το Twitter είχε… πάρει φωτιά. Μάλιστα, προσπάθησε να ηρεμήσει και τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίοιος είχε ανασταστατωθεί με όσα διαδραματίστηκαν.

Ασφαλώς ο Θέμης Αδαμαντίδης, μια από τις σημαντικότερες φωνές της χώρας δεν θα κριθεί από μια άσχημη βραδιά σε ένα τηλεοπτικό σόου. Στον καθένα θα μπορούσε να έχει συμβεί. Το σίγουρο όμως είναι ότι χωρίς τη Δέσποινα Βανδή δίπλα του τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την εκπομπή…

Πηγή : instanews.gr

Πηγή: true.gr