Στη σκηνή του J2US βρέθηκε η Ναταλί Κάκκαβα το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα του λαμπερού σόου του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha.

Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συνάντησε τον Κώστα Αγέρη, με τον οποίο και ερμήνευσαν την επιτυχία «Άστρα μη με μαλώνετε».

Αμέσως μετά την σκηνική τους εμφάνιση και τα θερμά σχόλια από την κριτική επιτροπή, ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε το νέο ζευγάρι του J2US στο celebrity room για να συναντήσει την Κατερίνα Στικούδη. Προδίδοντας, όμως, όσα έλεγαν μέχρι την τελική σύνδεση, η Ναταλί Κάκκαβα κατόρθωσε να συγκινήσει την εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

«Τόση ώρα εδώ πάνω κάνουμε κάτι πολύ πρωτότυπο. Μιλάμε για τα παιδιά μας! Έλεγα στην Κατερίνα και μου λέει, «μην το πεις στον αέρα γιατί θα βάλω τα κλάματα» αλλά εμένα μου αρέσει να βγαίνουν πραγματικά συναισθήματα από τους ανθρώπους. Της έλεγα ότι τρομερά συγκινητικό έναν χρόνο πριν να έχουμε δει την Κατερίνα με το μωράκι της στην κοιλίτσα της και τώρα να έχει έρθει ένας μπέμπαρος, ένας κούκλος, ένας Θεός που είναι κατάξανθος και καταγάλανος και να τρέχει πάνω κάτω το πλατό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα με την Κατερίνα Στικούδη να προσπαθεί να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Τι να πω τώρα εγώ, άσε με. Η αλήθεια είναι ότι περνάει γρήγορα ο καιρός, πρέπει να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή. Είναι ένα ταξίδι δύσκολο για κάθε γυναίκα, διαφορετικό για κάθε γυναίκα η εγκυμοσύνη, η όλη διαδικασία, η γέννα. Όλες οι μανούλες να μην πονάνε καθόλου, να γίνονται όλα αβίαστα. Αχ, πάμε τώρα στα δικά μας! Μη μου το κάνεις αυτό! Όλα μπορούν να συνδυαστούν και το κάνεις και συ και το κάνουν πάρα πολλές εκεί έξω. Και να εργαζόμαστε μπορούμε και μανούλες να είμαστε» αποκρίθηκε η Κατερίνα Στικούδη στο J2US.

Πηγή: true.gr