Το μήλο της έριδος αποτέλεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στη σχέση Χολίδη – Νομικού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα που επιβεβαιώνουν τις τότε φήμες.

Το μακρινό 2008 οι φήμες ήθελαν τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό της από τον Αντώνη Ρέμο να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Χρήστου Χολίδη.

Αν και κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, το govastileto.gr αναφέρει πως η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του τραγουδιστή με τη Δούκισσα Νομικού.

Μακρυπούλια

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε: «Λένε ότι πολλές φορές η Δούκισσα γίνεται πιεστική με τους συντρόφους της, καθώς δεν μπορεί να μετριάσει τη ζήλια της, όπως γράφει σημερινό δημοσίευμα της espresso. Στη σχέση της με τον Χρήστο ήταν αρκετές οι φορές που οι καβγάδες τους ξεκινούσαν από μια σκηνή ζήλιας της Δούκισσας, για να καταλήξουν σε “μούτρα”.

Πολλές φορές η “πέτρα του σκανδάλου” ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία ο Χολίδης διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό. Χαρακτηριστικό που φυλαγόταν ο Χρήστος είναι το γεγονός ότι, στις προσωπικές συζητήσεις η κουβέντα περί Ζέτας ήταν “κομμένη”» λέει πάντα το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Πηγή: true.gr