Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του τρίτου κύκλου του GNTM, που ανέδειξε νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη στον τελικό του ριάλιτι μόδας του Star, o Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε πως χώρισε από τη σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του χωρισμού του 20χρονου μοντέλου βρέθηκε στο επίκεντρο.

«Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά» δήλωσε ο Ηρακλής, ενώ έσβησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Μάλιστα, μετά από τρεις μήνες σιωπής η πρώην σύντροφος του Ηρακλή, Αγγελική, αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της και να αναφερθεί σε όλα όσα έγιναν αυτούς τους μήνες.

Η ίδια δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο στα social media απάντησε σε όλους τους επικριτές της, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Πηγή: true.gr