Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες των γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση, που βγήκαν τον τελευταίο χρόνο στο φως της δημοσιότητας
O Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και απολογήθηκε, που δεν μίλησε τόσο καιρό, ενώ γνώριζε κάποια πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Alpha Παντού» και εξήγησε πως όλες αυτές οι δυσάρεστες αποκαλύψεις, που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ήταν ουσιαστικά «ένα κοινό μυστικό» στον καλλιτεχνικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό! Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε τελικά. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ’ αυτό και το μόνο, που είπα ήταν: συγγνώμη, γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες βέβαια, και δεν έκανα τίποτα. Σε κάποια από τα περιστατικά, έπεσα από τα σύννεφα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως σημασία έχει το αποτέλεσμα, που βγαίνει από κάθε τέτοια κατάσταση. «Εμένα με απασχολεί το τι κερδίσαμε από όλο αυτό. Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία το είναι μας και η δική μας ζωή, αν η ζωή του διπλανού μας δεν είναι καλά. Κάποια πράγματα σαφέστατα, δεν ξέρω αν συγχωρούνται, αλλά ξεχνιούνται. Κάποια άλλα δεν ξεχνιούνται ποτέ», εξηγεί.

Τέλος, εξήγησε πως δεν θα μπορούσε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο και συνεπώς, ως πατέρας πρώτα και έπειτα ως καλλιτέχνης, δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

Πηγή : protothema.gr

Πηγή: true.gr