Η πανέμορφη Influencer είχε έναν δύσκολο δρόμο προς την κορυφή.

Είναι το απόλυτο πρόσωπο του ελληνικού Instagram. Κάθε της ποστ μαζεύει χιλιάδες likes ενώ πριν λίγες ημέρες… υποκλίθηκε στο κορμί της και η Elle Macpherson, το θρυλικό top model.

Η Ιωάννα Τούνη, ζει την επιτυχία που κατάφερε να φτιάξει η ίδια. Με πολύ δουλειά και χιλιάδες θαυμαστές. Όμως για να φτάσει μέχρι την κορυφή, η πανέμορφη Θεσσαλονικιά πέρασε πάρα πολλά.

«Είναι τέλειο το συναίσθηµα να σε φωνάζουν στον δρόµο µε το µικρό σου όνοµα άνθρωποι που δεν τους ξέρεις καν και γίνεται ακόµα πιο τέλειο όταν αντιλαµβάνοµαι ότι χαίρονται που µε γνωρίζουν. Σίγουρα όµως έχουν υπάρξει και οι στιγµές εκείνες που µπορεί να νιώθω χάλια εµφανισιακά και να µη γίνεται να αποφύγω µια selfie που µου ζήτησε να τραβήξουµε κάποιος που µε αναγνώρισε στον δρόµο», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Όμως η Ιωάννα είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Αναμνήσεις, που όπως είπε η ίδια, την έκαναν ακόμη πιο δυνατή.

Η ζωή της Ιωάννας Τούνη και η μάχη που δίνει για να κατέβουν «ρόζ» βίντεο από το Διαδίκτυο:

Ο πατέρας της, την εγκατέλειψε πριν γεννηθεί και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, δεν έχει την παραμικρή ανάμνηση από εκείνον.

Πριν λίγα χρόνια είχε όμως βρεθεί στη μέση ενός άλλου «ροζ» σκανδάλου. Πριν λίγα χρόνια είχε όμως βρεθεί στη μέση ενός άλλου «ροζ» σκανδάλου.

«Βλέπεις το πρόσωπό µου σε αυτές τις φωτογραφίες; Δεν νοµίζω, οπότε µιλάµε για ένα υποθετικό υλικό. Εµένα µου έχουν δείξει τις φωτογραφίες µιας ξανθιάς γυναίκας», είχε δηλώσει στο περιοδικό You.

Πριν λίγες ημέρες, προχώρησε σε καταγγελία για «ροζ» βίντεο που ανέβηκαν στο Διαδίκτυο. Η ίδια προχώρησε σε καταγγελία στην διώξη.

Πηγή: true.gr