Είναι μεγάλη η «χασούρα» της Ιωάννας Τούνη μετά τις δηλώσεις της, για τους Παξούς και τις τοπικές ταβέρνες.

Δείτε επίσης

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο όπου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την… ρίχνει στη θάλασσα
Κάνει μεγάλη προσπάθεια και «τζογάρει» για να μπορέσει να ανεβάσει ξανά τους followers της.

Περισσότεροι από 33.000 followers… κούνησαν μαντήλι στην Ιωάννα Τούνη μετά το ατυχές σχόλιό της για τους Παξούς, λίγο πριν το ξέσπασμα των πυρκαγιών που βύθισαν τη χώρα μας στη θλίψη.

Τα σχόλια για τη διαδικτυακή περσόνα ήταν πέρα για πέρα αρνητικά, με τον σάλο που ξέσπασε να της κοστίζει πολλά unfollow. Γεγονός που μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει στις επαγγελματικές δρατηριότητές της μέσω instagram.

Οι 800.000 ακόλουθοί «έπεσαν» στους 767.000, με την Τούνη να αναλαμβάνει αμέσως δράση μετά τις πυρκαγιές και μέσα σε λίγες ώρες να έχει καταφέρει να αυξήσει τους followers της κατά 5.000, με τον αριθμό τους να φτάνει αυτή τη στιγμή τους 772.000.

Τι έκανε;

Χάρισε στο κοινό της ακόμα έναν μεγάλο διαγωνισμό, με πολλούς νικητές και ακριβά δώρα, με τους χρήστες του διαδικτύου να δελεάζονται ξανά και να πατούν το «μαγικό» κουμπί του follow.

Φυσικά, τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις νέες της αναρτήσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν, όπως αποδεικνύεται, όμως, τα giveaways θα αποτελούν πάντα το δυνατό χαρτί της περσόνας.

Πηγή: true.gr