Η Ιωάννα Τούνη, μετά το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Αθήνα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, επέστρεψε στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη και ενημέρωσε τους ακόλουθούς της με ένα βίντεο για το πόσο της έλειψε η πόλη της.

Μάλιστα, σήμερα, Τρίτη, μοιράστηκε και μια σειρά από make up free βίντεο στα social media, δηλώνοντας «έχουμε ξεχάσει με τα φίλτρα πώς είναι πραγματικά το πρόσωπό μας».

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Τούνη

Όπως έχει αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη, είναι πρωινός τύπος και η μέρα της ξεκινάει με ένα θρεπτικό πρωινό, αφού έχει περιποιηθεί τον εαυτό της.

Πριν τη συνηθισμένη πρωινή ρουτίνα της, όμως, φρόντισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, όπου δείχνει το πρόσωπό της δίχως φίλτρα, με στόχο να δείξει πως δεν είναι αψεγάδιαστη.

Η Ιωάννα Τούνη χωρίς φίλτρα

«Καλημέρα. τι κάνετε ρε παιδιά. Ήθελα να σας βγάλω ένα story χωρίς φίλτρο για να μην νομίζετε ότι είμαι flawless (αψεγάδιαστη). Δείτε εδώ τα σπυριά, τις φακίδες και τα σημαδάκια. και τέλος πάντων γιατί έχουμε ξεχάσει με τα φίλτρα πώς είναι πραγματικά το πρόσωπό μας», υπογραμμίζει στο βίντεο.

πηγη: fumara.gr

Πηγή: true.gr