Το είπε και το έκανε η Ιωάννα Τούνη! Η όμορφη Ιωάννα επιστρέφοντας από τις διακοπές της έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Πάντα ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των αλλαγών για τις γυναίκες αφού έχει προηγηθεί το καλοκαίρι και τα μαλλιά χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση μετά τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας.

Ιδίως σε εκείνες που έχουν πρόσθετα μαλλιά και έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί. Αυτό λοιπόν έκανε και η Ιωάννα Τούνη.

Με το που πάτησε το πόδι της στη Θεσσαλονίκη πήγε απευθείας στο κομμωτήριο. Πάει το μακρύ πλούσιο μαλλιά της, τα έκοψε και πλέον έχει ένα σικάτο και στιλάτο μακρύ καρέ.

Το καρέ εξάλλου είναι το μήκος που επιτάσσει η μόδα οπότε «με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια». Και φρέσκαρε το look της και υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση.

Η ίδια μάλιστα στο πρώτο βίντεο που πόσταρε με την αλλαγή της, δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Δες την αλλαγή στο βίντεο:

Είναι στην καλύτερή της φάση η Ιωάννα και πέρασε ένα μοναδικό καλοκαίρι στο πλευρό του αγαπημένου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι, αν και μέχρι πρότινος δεν είχε αποκαλύψει τη σχέση του πλέον δεν έχει κανέναν λόγο να την κρύβει. Η αποκάλυψη μάλιστα έγινε και επίσημη από την προσωπική σελίδα της Ιωάννας στο Instagram.

Nωρίς το βράδυ του Σαββάτου (21-08) η Ιωάννα Τούνη ανέβασε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξνάδρου, οπού οι δυο τους δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα με την Ιωάννα μάλιστα να παραδέχεται τον έρωτά της. «You know you’re in trouble when ❤», σημείωσε η ίδια.
Και φυσικά μετά από αυτό, οι κοινές αναρτήσεις δεν έχουν σταματημό.

Πηγή: gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr