Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους όπως την πρώτη γνωριμία τους αλλά και το πρώτο ραντεβού που βγήκαν οι δυο τους.

«Γνωριστήκαμε μέσω της Δήμητρας Αλεξανδράκη» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων».

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης» τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

«Δεν είμαι στα 28 μου με έναν άνθρωπο για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θέλει δουλειά… Αν κάνει πρόταση, αναλόγως την πρόταση. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας» εξομολογήθηκε η γνωστή Influencer για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Φυσικά και έχουμε βρεθεί και οι δύο να κλαίμε, να είμαστε ευάλωτοι και να μη μιλιόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, αλλά σίγουρα στο τέλος της ημέρας, ερχόμαστε πιο κοντά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τεστ σε μια σχέση από αυτό που περνάμε τώρα. Ελάχιστοι άνθρωποι με έχουν στηρίξει όσο ο Δημήτρης. Η μητέρα μου έχει γνωρίσει τον Δημήτρη, τον λέει ήρωα!» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr