Ο Απόστολος Λύτρας, ο ένας από τους δύο δικηγόρους που εκπροσωπούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε το πρωί της Παρασκευής στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day για την δίκη που ξεκίνησε χθες για την επίθεση με βιτριόλι από την 37χρονη Ε.Κ.

Μετά το περιστατικό έντασης με πρωταγωνιστές τη μητέρα και τον αδερφό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπου επιτέθηκαν φραστικά στη δράστιδα, ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε κάτι που δεν έγινε γνωστό χθες. Το τετ α τετ ανάμεσα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την 37χρονη δράστιδα.

«Κάποια στιγμή, σε μία διακοπή συνεδρίασης που η κατηγορούμενη είχε μείνει μέσα στην αίθουσα, η Ιωάννα με πολλή ψυχραιμία πήγε και της είπε: “αφού δεν είναι κανείς εδώ τώρα, γιατί δεν μου λες ποιο ήταν το πρόβλημα;”. Η κατηγορούμενη δεν απάντησε. Μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου ότι τη φράση “ξέρεις γιατί το έκανα” την είπε, όταν μέσα στην αίθουσα ήταν δημοσιογράφοι και δικαστές για να την ακούσουν. Εκείνη τη στιγμή που ήταν οι 2 τους γιατί δεν της είπε το ίδιο;» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος στο Happy Day.

Μάλιστα, ο κ. Λύτρας τόνισε ότι κατά τη δική του άποψη η φράση που πέταξε η δράστιδα, το «ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό» ήταν φτιαχτή.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr