Η διάσημη παρουσιάστρια είχε μία περιπέτεια, την οποία και αποκάλυψε.

Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα στην καθημερινότητά μας. Πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν είχαμε προγραμματισμένα, αλλά η τύχη ή η ατυχία θέλησε να φέρει στον δρόμο μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το θέμα είναι η κλίμακα στην οποία συμβαίνουν.
Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε τον εαυτό της να αντιμετωπίζει ένα από τα παραπάνω περιστατικά. Η διάσημη παρουσιάστρια είναι ένα κορίτσι που ο κόσμος αγαπάει πολύ, γι’ αυτό και στο άκουσμα των νέων είναι λογικό να προβληματιστεί και να ανησυχήσει.
Τι είναι αυτό, λοιπόν, που της συνέβη; Η απάντηση είναι πολύ πιο προσιτή από αυτό μπορείς να φανταστείς.

Χτες, συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτσώκα. Σε ένα σημείο της Πεντέλης, όμως, τους συνέβη ένα ατύχημα.

Καθώς προχωρούσαν στον δρόμο, φαίνεται να πάτησαν πάνω σε μία μεγάλη, ενδεχομένως μυτερή πέτρα και να έσκασε το λάστιχο. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεμείνουν για αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο σημείο, με τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να αλλάξει το λάστιχο. Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο που μας έδειξε…

Στη συνέχεια εξήγησε ακριβώς τι έγινε και κατέληξαν με σκασμένο λάστιχο, προσπαθώντας καθόλη τη διάρκεια να κρατήσουν τα θετικά τους vibes.

Πηγή: true.gr