Μία δύσκολη νύχτα είχε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, love it δεν δίστασε να αποκαλύψει τι της συνέβη όταν γύρισε χθες βράδυ στο σπίτι της!

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στον αέρα της εκπομπής τι της συνέβη: «Τι έπαθα χθες βράδυ γυρνώντας στο σπίτι, μέσα σε όλα όσα μου συνέβησαν χθες; Μπήκε πουλί στο σπίτι μου, νόμισα ότι ήταν νυχτερίδα… Να πω στους γείτονές μου αν με ακούσανε, που συνήθως δεν με ακούνε… παιδιά, το πουλί πέταξε και μπήκε στο σπίτι και δεν μπορούσε να βγει… μπήκε μέσα και τι να σας πω… «Την άκουσα στερεοφωνικά» και απ’ ότι φαίνεται με άκουσαν όλοι στη γειτονιά… Ήταν ένα μαύρο πουλί… και λέω «Παναγία μου μας την πέσανε»…»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ: «Γύρισα από τη βόλτα μου με το Μπαλουδάκι και μπήκε το ευλογημένο μέσα από το παράθυρο που άφησα ανοιχτό. Νόμιζα ήταν νυχτερίδα και η νυχτερίδα είναι γρουσουζιά και λέω θα πάει στα μαλλιά – είχα κάνει και μπουκλάκια – και έβαλα τα χέρια στο κεφάλι και φώναζα. Για να πάω στην κουζίνα μεγάλος αγώνας και από την υπερένταση δεν κοιμήθηκα»!

Δείτε την Ιωάννα Μαλέσκου να περιγράφει τη δύσκολη νύχτα της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες στην εκπομπή της είχε καλεσμένο τον Νίκο Μπάρτζη και… έγινε χαμός!

Ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε με δημοσιογράφο της εκπομπής του love it και όταν εκείνος διαφώνησε μαζί του ο πρώην παίκτης είχε έτοιμη την απάντηση… έβγαλε το κινητό του προκειμένου να παιχτεί ντοκουμέντο με τα όσα είχε πει ο δημοσιογράφος! Η Ιωάννα προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά ήταν…μάταιο!

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr