Στις 11 Γενάρη, ένας ντελιβεράς από την Ιντιάνα των ΗΠΑ έλαβε το μεγαλύτερο φιλοδώρημα της ζωής του για την πίτσα που μόλις είχε παραδώσει, ένα αυτοκίνητο.

Ο Τάνερ Λάνγκλεϊ από το Τίμπτον της Ιντιάνα γνώριζε τον Ρόμπερτς Πίτερς εδώ και πολλά χρόνια. Όπως τον γνώριζαν και σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο Πίτερς εργάζεται ως διανομέας στην Pizza Hut τα τελευταία 31 χρόνια, κάνοντας τον κόσμο λιγουλάκι καλύτερο, με τις πίτσες που πηγαίνει και με την καλή του καρδιά.

Έτσι ο Λάνγκλεϊ αποφάσισε να στήσει μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων στην πλατφόρμα GoFundMe για τον αξιαγάπητο ντελιβερά, καλώντας τον κόσμο που τον γνώριζε και τον συμπαθούσε να δώσει ό,τι μπορούσε για τον ευγενικό άντρα.

Πολύ γρήγορα συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 18 χιλ. δολάρια κι έτσι ο Λάνγκλεϊ αγόρασε για τον διανομέα ένα καινούριο αυτοκίνητο, Chevrolet Malibu, αλλά πλήρωσε και όλους τους φόρους, τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια του οχήματος. Έμειναν και μερικά χρήματα για τον ίδιο τον διανομέα.

«Αυτή η κοινότητα έχει αναρίθμητους απίστευτους πολίτες, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που γεμίζουν ένα δωμάτιο με χαμόγελα και ευτυχία όπως ο Ρόμπερτ Πίτερς» έγραψε ο Λάγκλεϊ στη σελίδα χρηματοδότησης και απ’ ό,τι φάνηκε πολλοί συμπολίτες του είχαν ακριβώς την ίδια άποψη για τον ηλικιωμένο διανομέα.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν σχεδόν σουρεαλιστικό» σχολίασε ο ντελιβεράς όταν παρέλαβε το δώρο του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ντελιβεράς εδώ και 20 χρόνια διένειμε πίτσες με το ίδιο παλιό αυτοκίνητο, μα από εδώ και πέρα θα έχει ένα ολοκαίνουριο δικό του αμάξι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή: true.gr