Ακόμα ένα δημοσίευμα επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην μένει πλέον στο ίδιο σπίτι με τον SNIK, παρά το γεγονός πως οι δυο τους αρνούνται πως έχουν χωρίσει.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!», η Ηλιάνα έχει μαζέψει τα πράγματά της και έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που οι δυο τους είχαν νοικιάσει στην Πεντέλη 1,5 περίπου χρόνο πριν, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από την απουσία της από το πάρτυ γενεθλίων του τράπερ που έλαβε χώρα στο σπίτι τους.

Αν και ο ίδιος με τους φίλους του ανέβαζαν συνεχώς φωτογραφίες από το πάρτυ, η Παπαγεωργίου ήταν… άφαντη, παρά το γεγονός πως του ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά.

«Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό», αναφέρει στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Οι ίδιοι, πάντως, επιμένουν πως είναι μαζί αν και στον χώρο έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες πως περνούν μια τεράστια κρίση.

πηγη: media-insider.gr

Πηγή: true.gr