Το μουσικοθεατρικό σχήμα «Άγαμοι Θύται» έκλεισε 30 χρόνια από την πρώτη παράστασή τους και επέστρεψαν πριν λίγους μήνες, διαδικτυακά.

Τώρα μπορούμε να απολαμβάνουμε τη διάσημη γιαγιά που υποδύεται ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης, μέσω του καναλιού τους στο Youtube «Άγαμοι Θύται-Agamoi Thitai».

Με αφορμή την επέτειό τους, καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», ο καταξιωμένος ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος μίλησε για το ξεκίνημα τους, σαν «σχήμα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε αυτούς που ήταν ανυπάκουοι.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε, πως ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, ήθελε να αυτοσχεδιάσει αλλά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ήταν ανένδοτος.

«Όσοι το κάνουν κόντεψα να τους πνίξω… Ο Πάνος Μουζουράκης! Ήθελε να πει κάτι και του είπα ότι “εδώ δεν κάνεις και δε λες τίποτα, παίζεις με αυτό τον τρόπο”. Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.»

Επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να επεκταθεί περισσότερο για τον αείμνηστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συνέχισε λέγοντας:

«Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα από το λαιμό. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν. Μα, μου λέει, να εκφραστώ… Του λέω όχι, εδώ υπογράφουν άνθρωποι κείμενα, θα κάνεις αυτό ακριβώς που είπαμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η δουλειά είναι μια παρτιτούρα. Πες ότι είμαστε ορχήστρα, θα παίζει ο καθένας ότι θέλει;»

Πηγή: true.gr