Χείμαρρος ήταν Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

Ο γνωστός συγγραφέας και κριτικός κινηματογράφου δεν μασάει τα λόγια του και δεν δίστασε να ρίξει… καυστικές ατάκες για τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Ένα reality με μάγειρες έχει επαγγελματική αποκατάσταση είναι αποδεκτό. Όταν βλέπεις reality κατηγορίας «Survivor», «Φάρμα» τους λυπόμουν αυτούς που πήγαιναν, γιατί γίνονταν ρεζίλι. Γιατί να δει κανείς ανθρώπους να ξεφτιλίζονται; Για να διασκεδάσω; Στη Ρώμη ζω να βλέπω λιοντάρια να τρώνε μονομάχους;», δήλωσε αρχικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την Μαλέσκου, ξέρω ότι μιλάει ωραία ελληνικά, όλοι όμως δεν πρέπει να μιλάνε ωραία ελληνικά; Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι από τις αγαπημένες μου, πεθαίνω, τους αντιμετωπίζει σαν παιδάκια. Μην ρίξουμε τόσο χαμηλά την συζήτηση μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά. Δεν μου αρέσει ο ίδιος και το είδος της εκπομπής που είναι πάλι ο ίδιος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Γρήγορης Αρναούτογλου; Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο τόσο πολύ. Ο Τανιμανίδης δεν είναι που μαζί με έναν άλλον έβγαζαν τις μπλούζες κι έδειχναν τα μπράτσα τους και δεν δείχναμε το μέρος, αλλά τα μπράτσα;», πρόσθεσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr