Μπορεί να συμπληρώσαμε ένα χρόνο με κλειστά τα σινεμά λόγω των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όμως κάποιες μεγάλες ελληνικές παραγωγές είναι στα σκαριά και μάλιστα με θεματική που κανείς δεν περίμενε.

Ο ράπερ SNIK αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το artwork της αφίσας της πρώτης ταινίας που θα αφορά τη ζωή του και τιτλοφορείται «SNIK The movie», προσθέτοντας τη λεζάντα:
TOLD YOU MY LIFE ISSA MOVIE
DECEMBER 2022 IN THEATERS

H ταινία όπως αναφέρει η αφίσα είναι παραγωγής της Showtime Productions και έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων τον Δεκέμβριο του 2022.

Μάλιστα η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κού Κου» είχε το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις λεπτομέρειες γύρω από την ταινία του SNIK αποκαλύπτοντας ότι θα πρωταγωνιστεί και η σύντροφός του Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στα δύο τελευταία χρόνια της ταινίας, στα οποία θα υποδύεται τον εαυτό της.

Η ταινία θα παρακολουθεί τη ζωή του Έλληνα τράπερ τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του, από τη στιγμή που δούλευε σαν κομμωτής μέχρι τη στιγμή της καταξίωσης του στον χώρο της μουσικής.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το Λονδίνο και στην ταινία για τη ζωή του Δημήτρη Γιαννούλη, γνωστότερου ως SNIK, εκτός από τη σύντροφό του θα συμμετέχει μεγάλο καστ.

Πηγή: true.gr