Η Υρώ Λούπη στόλισε το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ιδανικό για τους μικρούς χώρους.

Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Υρώ Λούπη έχει αποδείξει ότι διαθέτει μια πολύ δημιουργική πλευρά, καθώς καταπιάνεται συνεχώς με διάφορα πρότζεκτ. Η ηθοποιός, η οποία είχε ενσαρκώσει τη Δώρα στο «Βέρα στο δεξί» και τώρα απολαμβάνουμε στη σειρά «Έλα στη θέση μου» δίνει πνοή σε παλιά αντικείμενα ή δημιουργεί νέα, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν αποφάσισε ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πρέπει να ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία της. Οπότε, το έφτιαξε μόνη της, με φυσικά υλικά. Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει η ίδια, είναι ιδανικό για τα μικρά σπίτια.

«Έτοιμο και το δεντράκι. Χειροποίητο, με φυσικά υλικά, κατάλληλο για μικρούς χώρους και δεν κοστίζει! Καλές γιορτές σε όλους σας!» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Ηρώ Λούπη.
Η πρωτότυπη ιδέα της Υρώ Λούπη ενθουσίασε τους followers της. Ουσιαστικά πρόκειται για όμορφα κλαδιά δέντρου, κρεμασμένα πάνω από το τζάκι, σε διαφορετικό μήκος το καθένα, έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα νοητό τρίγωνο που θυμίζει έλατο. Τα υπέροχο στολίδια και τα φωτάκια συμπλήρωσαν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Δημιουργική και αεικίνητη, η Υρώ Λούπη δε σταματά να δοκιμάζει νέα πράγματα. Μιλώντας πριν από λίγο καιρό στο «Λοιπόν», η ίδια αναφέρθηκε και στα επερχόμενα γενέθλιά της, στα οποία θα σβήσει 50 κεράκια. Χωρίς κόμπλεξ είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να λέει την ηλικία της «Κοντεύω 50 χρονών, τον Μάρτη θα γίνω… Λέω την ηλικία μου, τα έχω ζήσει, δικά μου είναι…».

Πηγή: true.gr