Άννα Κυριάκου: Η αγαπημένη ηθοποιός είναι σήμερα 93 ετών! Παραμένει κομψή και καλοστεκούμενη και πάντα χαμογελαστή μπροστά στις κάμερες. Είχε ενσαρκώσει τον ρόλο της θείας της Ελένης στο Κωνσταντίνου και Ελένης που είχαμε τόσο αγαπήσει. Η Θεία Μάρω ήταν μία ηλικιωμένη κυρία που αγαπούσε πολύ την ανιψιά της και πάσχιζε σε κάθε επεισόδιο που εμφανιζόταν να της τα φτιάξει με τον συγκάτοικό της Κωνσταντίνο παρά την μεγάλη έχθρα που είχαν μεταξύ τους.

Άννα Κυριακού: Η πιο πρόσφατή της συνέντευξη

Ένας από τους χαρακτήρες που άφησαν εποχή στο Κωνσταντίνου και Ελένης είναι αυτός της Θείας Μάρως. Μάλιστα ο χαρακτήρας της έκανε εμφάνιση σε παραπάνω από ένα επεισόδια.

Η θεία Μάρω ήταν η… αλέγρα συγγενής της Ελένης από τη Θεσσαλονίκη, που ήρθε να αναστατώσει τις ζωές όλων, ειδικά με την εμμονή να παντρευτεί η ανιψιά της τον Κατακουζηνό, αν και στο τέλος κατέληξε να παντρεύεται τον θείο του, Άγγελο.

Στα 93 παραμένει κοτσονάτη: Η θεία Μάρω από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» άφησε την υποκριτική και δεν έχει αλλάξει καθόλου

Η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη θεία Μάρω, η σπουδαία Άννα Κυριακού, που έγινε γνωστή και από άλλους ρόλους, όπως της Μπεμπέκας στις «Τρεις Χάριτες», έχει μεν αποσυρθεί, αλλά σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις φάνηκε σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της, μπαίνοντας αισίως στα 93 της χρόνια, με έναν άλλο χαρακτήρα να έχει αλλάξει.

Στα 93 παραμένει κοτσονάτη: Η θεία Μάρω από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» άφησε την υποκριτική και δεν έχει αλλάξει καθόλου
«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Η τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε

Η Άννα Κυριακού άνοιξε προ διετίας την καρδιά της σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα «Secret». «Οι “Τρεις Χάριτες” με έχουν σημαδέψει. Ηταν καταπληκτικό το κείμενο και το σενάριο. Ηταν αριστούργημα. Θυμάμαι γυρίσματα όπου ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια» ανέφερε αρχικά η ίδια και πρόσθεσε ότι με τους συντελεστές της σειράς δεν κρατούν πλέον επαφές. «Πού και πού κανένα τηλέφωνο. Με στενοχωρεί αυτό. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική. Μόνοι μας ερχόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. «Εγώ έζησα πόλεμο, Κατοχή, Εμφύλιο… Είχαμε δεκαπέντε ημέρες να φάμε. Εχω μαρτυρίες. Ημουν δέκα χρόνων στην πρώτη σειρήνα. Εχω περάσει πολλά. Δύο δικτατορίες» εξομολογήθηκε. Οσον αφορά μια ενδεχόμενη επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, είναι κάτι που η ίδια το αποκλείει. «Τώρα πια; Εγώ έχω αποσυρθεί και από το θέατρο και από την τηλεόραση». Στην ερώτηση ποια είναι η γνώμη της για τη σημερινή τηλεόραση, η Άννα Κυριακού δεν μασάει τα λόγια της και απαντάει: «Δεν μου αρέσει. Εχουν καταστρέψει την ελληνική γλώσσα. Μιλάνε τόσο γρήγορα, σαν να είναι στο Ιντερνετ».

  

Πηγή: true.gr