Πόσο όμορφο κορίτσι

Μόλις πριν από ένα εικοσιτετράωρο έγινε γνωστό πως ο κριτής του MasterChef και διάσημος chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι ερωτευμένος με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ κι έναν χρόνο, όμως όλο αυτό το διάστημα κρατούσαν κρυφή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Και αν μας ρωτάς καλά έκαναν. Δεν ξέρουμε τώρα πώς ακριβώς έγινε γνωστή, όμως θα πούμε «καλώς» γιατί έτσι γνωρίσαμε την κούκλα σύντροφό του.
Και αν έχεις την εντύπωση πως κάπου την έχεις ξαναδεί δεν κάνεις λάθος, γιατί η Χρύσα Μιχαλοπούλου υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες τη Ζωρζέτ. Η νεαρή ηθοποιός είναι μία κούκλα και δεν αναρωτιόμαστε γιατί «έπεσε» ο αγαπημένος μας σεφ. Η Χρύσα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θεωρούμε πως είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.
Το ρεπορτάζ μάλιστα που δημοσιεύθηκε εχθές ανέφερε πως ο σεφ και κριτής του MasterChef είναι πολύ ερωτευμένος και δεν έχουμε και κανέναν λόγο να το αμφισβητήσουμε. Ας επιστρέψουμε όμως στην όμορφη Χρύσα, γιατί κάτι μας λέει πως δεν την έχεις παρατηρήσει καλά. Ψάξαμε και βρήκαμε το Instagram account της και στη gallery που ακολουθεί παρακάτω θα δεις όχι μία ούτε δύο, αλλά δέκα φωτογραφίες της που αποδεικνύουν πόσο όμορφη είναι.Πηγή: true.gr