Στο «στόχαστρο» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς με ανάρτησή του στα social media.

Ο παρουσιαστής αναδημοσίευσε στο προφίλ του ένα InstaStory, στο οποίο αναφερόταν πως αστυνομικοί συνέλαβαν ένα ανήλικο αγόρι στην περιοχή του Ψυχικού. Μάλιστα, αναφερόταν πως ο συγκεκριμένος νεαρός είχε μαζί του σακούλες από το σούπερ μάρκετ και είχε στείλει μήνυμα για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις αγορές του, ωστόσο πέρασε αρκετή ώρα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Η αναδημοσίευση του παρουσιαστή, αλλά και γενικότερα η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσαν την ενόχληση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία πήρε θέση. Συγκεκριμένα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για fake news. Μάλιστα η ένωση κατηγορεί τον παρουσιαστή, για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσίευσή του. «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη. Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί γι αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση» έγραψε ο παρουσιαστής.

Στο Πρω1νό του ANT1 διάβασαν on air τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και αποκάλυψαν πώς ξεκίνησε να κυκλοφορεί η συγκεκριμένη είδηση που στη συνέχεια αναδημοσίευσε ο παρουσιαστής:

Πηγή: true.gr