Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τα ζευγάρια των media, που μετρούν χρόνια κοινής πορείας και κρατούν μακριά από τα «φώτα» την οικογένειά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε μιλήσει για την σχέση που διατηρεί με τον σύζυγό της και γνωστό δημοσιογράφο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μακριά του.

Χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χώρια. Με μοναδική εξαίρεση τη νύχτα που παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο. Ούτε βγαίνει ο καθένας μόνος του, όπως κάνουν άλλα ζευγάρια, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νίκος, από τότε που με γνώρισε, δεν πήγε ούτε στο γήπεδο με τους φίλους του. Και επειδή είναι ένα ισχυρό στοιχείο στη σχέση μας, φρόντισε να εκφράσει τις ανάγκες του από την αρχή και εγώ τις ακολούθησα. Του αρέσει τόσο πολύ η συντροφικότητα και η επικοινωνία, που ακόμη και όταν είμαστε έξω μαζί, ο νους του είναι να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας».

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου: Τι αποκάλυψε για το βράδυ που έμεινε μακριά από τον Νίκο Ευαγγελάτο

Για το αν μπόρεσε να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ των εκλογών, η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως όχι. Όταν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, είναι πολύ παράξενο να ξαπλώνεις σε ένα άδειο κρεβάτι. Και το πιο περίεργο ήταν ότι, παρόλο που έχω ζήσει πολλά χρόνια μόνη μου και έχω σπουδάσει και στο εξωτερικό, με έπιασε ξαφνικά μία ανασφάλεια που σοκαρίστηκα και εγώ η ίδια με την αντίδρασή μου. Έκλεισα τα πατζούρια του σπιτιού, έβαλα τον συναγερμό και ένιωσα σαν τα μικρά παιδιά που φοβούνται στο σκοτάδι. Θέλεις η συνήθεια, θέλεις που είναι το άλλο μου μισό, αισθάνθηκα πραγματικά πολύ περίεργα».

«Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τα παιδιά και να πάμε μόνοι μας διακοπές. Και το ίδιο θα συνέβαινε αν οι δικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να φύγω. Είμαστε οικογένεια και στηρίζει ο ένας τον άλλον» κατέληξε.

Πηγή: true.gr