Αστεγη έμεινε μια εγκυμονούσα πρώην αεροσυνοδός της Virgin Atlantic, αφού ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της τα Χριστούγεννα.

Η Κίρα Σάντιντ θα μπορούσε να θεωρηθεί μία από τους άτυχους ανθρώπους του 2020, καθώς οι αναποδιές της «χτυπούσαν» η μία μετά την άλλη την πόρτα. Η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών και έγκυος στο τρίτο, απολύθηκε από την Virgin Atlantic μετά από 13 συναπτά έτη. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό… Μια εβδομάδα αργότερα, ο πατέρας της «έφυγε» από τη ζωή εξαιτίας επιπλοκών του κορωνοϊού.

Η πρώην αεροσυνοδός κόλλησε κορωνοϊό και κάηκε το σπίτι της

Την ώρα, λοιπόν, που η Κίρα εγκυμονεί και έχει χάσει τη δουλειά της, διαγνώστηκε θετική με κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα στο σπίτι της. Η κατάσταση της υγείας της δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει δουλειές στο σπίτι. Ο σύντροφός της, λοιπόν, που κόλλησε και αυτός, θέλοντας να την βοηθήσει αποφάσισε να μαγειρέψει.

Μπορεί να έβγαλε το φαγητό από τον φούρνο, ωστόσο, ξέχασε να τον σβήσει με αποτέλεσμα να ανεβάσει θερμοκρασία και καπνοί να γεμίζουν το σπίτι. Τότε, ξύπνησαν από αναθυμιάσεις και ο σύντροφός της θεώρησε καλή ιδέα να ρίξει μια βρεγμένη κουβέρτα, η οποία, ωστόσο, φούντωσε τη φωτιά.


Η Κίρα και ο σύντροφός της έμεινα τελικά χωρίς σπίτι και δυστυχώς δεν είχαν κανέναν να τους φιλοξενήσει. Γι’ αυτό και απευθύνθηκαν στην Πολιτεία για να τους βρει στέγη. Τέσσερις ημέρες μετά την πυρκαγιά, βρέθηκε ένα κατάλυμα για εκείνους με δύο υπνοδωμάτιο, εκείνη όμως είπε ότι δεν ήταν το ιδανικό, καθώς τα παιδιά της είναι 11 και 9 ετών. Αυτή και ο σύντροφός της θα έπρέπε να πληρώνουν 1.700 λίρες για την προσωρινή διαμονή, πολλά χρήματα σε σύγκριση με τις 430 που έδιναν για το σπίτι τους. Οι εξελίξεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα, η Κίρα να χάσει και τα δύο της παιδιά για τις γιορτές αφού πήγαν να μείνουν μα τον βιολογικό τους πατέρα. «Ηταν ένας χρόνος καταστροφής. Το ένα γινόταν μετά από το άλλο», δήλωσε στο The Argus, προσθέτοντας: «Είμαστε θετικοί στον κορωνοϊό και άστεγοι».

«Έχουμε χάσει τα πάντα εκτός από τα ρούχα στην πλάτη μας», είπε τονίζοντας ότι η υποστήριξη από την κοινότητα του Newhaven ήταν «συγκλονιστική». Πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις έχουν δωρίσει αντικείμενα για να βοηθήσουν την οικογένεια και μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε από την αδερφή της έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετά χρήματα.

Πηγή: true.gr