Για το πόσο έχει πληγεί ο χώρος της μουσικής μίλησε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο καλλιτέχνης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» προκειμένου να σχολιάσει το θέμα της απαγόρευσης των πανηγυριών, όμως μίλησε ανοιχτά και για τις οικονομικές ζημιές που έχει αφήσει ο κορονοϊός.

Αρχικά είπε: «Ο χώρος ο δικός μας έχει πληγεί από τον κορονοϊό σε έναν τεράστιο βαθμό και ακόμη -θα το πω ανοιχτά και λαϊκά- δεν έχουμε ανοίξει την επιχείρησή μας. Είναι πολύ φειδωλές οι εμφανίσεις από καλλιτέχνες. Με ειλικρίνεια θα σας πω ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο που ζούμε όλοι. Ήμουν από τους πρώτους που ακύρωσα τις συναυλίες. Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά, όπως και άλλοι συνάδελφοί μου. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Θέλω να σταθώ στο ότι οι έμποροι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Αυτή η οικονομική κρίση είναι χειρότερη από την υγειονομική. Πρέπει όμως να έχουμε ψυχραιμία»

Μάλιστα τόνισε ότι: «Θεωρώ ότι όντως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Αποδείξαμε στον κόσμο ότι οι Έλληνες δεν είναι αερολόγοι και χαβαλέδες όπως θέλουν να μας βλέπουν κάποιοι ξένοι λαοί. Ήμασταν πολύ υπεύθυνοι. Σίγουρα όμως έχουμε κουραστεί από αυτές τις αντιξοότητες και θέλουμε να βγούμε λίγο έξω. Αυτό όμως να μη γίνει αφορμή να ξαναμπούμε στα σπίτια μας»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: true.gr