Τα δημοσιεύματα που τον εξόργισαν.

Το ζευγάρι που απασχολεί τον τελευταίο καιρό περισσότερο από κάθε άλλο τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών και τα ρεπορτάζ των ψυχαγωγικών εκπομπών, δεν είναι άλλο από αυτό της Δέσποινας Βανδή και του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη. Πολλές φορές μάλιστα τα ρεπορτάζ μπαίνουν και σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη σχέση τους χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις στα όσα γράφονται.

Η τακτική αυτή σε πολλά από τα πρωτοσέλιδα που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό, εμπλέκουν εκτός από τα δύο μέλη του ζευγαριού και τον πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, τον Ντέμη Νικολαΐδη. Το όνομά του έχει παίξει σε δημοσιεύματα και η εικόνα του αναπαράγεται σε τίτλους άρθρων ακραίων για το ζευγάρι.

Κάποια από τα εμετικά πρωτοσέλιδα που κυκλοφόρησαν τον εμπλέκουν στη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και του χρεώνουν αντιδράσεις που βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είναι εξοργισμένος με τα πρωτοσέλιδα αυτά. Μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει κι ούτε πρόκειται να το κάνει παρά την οργή του για όσα γράφονται επειδή το θέμα πουλάει κρατώντας μία στάση με την οποία δε θα ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά όσων αναπαράγουν το περιεχόμενο αυτών των εντύπων.

Πηγή: dailymedia.gr

Πηγή: true.gr