Τα καρτέλ του Μεξικού συνεχίζουν να σπέρνουν τον θάνατο ωστόσο έχουν αλλάξει τις τακτικές τους καθώς πλέον στρατολογούν πανέμορφες καλλονές!

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πλέον επικίνδυνο καρτέλ του Μεξικού το Cartel Jalisco New Generation, το οποίο απαρτίζεται από νεαρούς που έχουν αναλάβει πλέον τον έλεγχο των ναρκωτικών, στρατολογεί πανέμορφες νεαρές κοπέλες και τις εκπαιδεύει.

Αρχηγός της συμμορίας είναι ο Nemesio Cervantes και κύριο χαρατκηριστικό ων CJNG είναι η ωμή βία που χρησιμοποιεί σεκάε περίσταση.

Οι πανέμορφες καλλονές του θανάτου, λαμβάνουν μέρος κυρίως σε απαγωγές καθώς τις πλασάρουν σε ανυποψίαστους πλούσιους. Τα θύματα συνήθως καταλήγουν δολοφονημένα ακόμη και μετά την καταβολη των λύτρων.

Τον περασμένο Αύγουστο συνελήφθησαν 16 μέλη της συμμορίας, με τρία μέλη να είναι πανέμορφες κοπέλες ηλικιών 18 έως 20.

Πριν λίγες ημέρες, η αστυνομία σκότωσε σε ανταλλαγή πυρών την Brisa del Mar, στο Βερακρούζ, με τα μέλη των CJNG να στήνουν ενέδρα!

Γιατί όμως γυναίκες; Οι Αρχές εκτιμούν πως οι γυναίκες είναι πιο ψυχρές και δρουν με μεγαλύτερη ωμότητα στις πράξεις τους, ενώ το χαμηλό οικονομικό επίπεδο παίζει σημαντικό ρόλο μιας και τάζουν στις ανυποψίαστες κοπέλες μια ζωή μέσα στην χλιδή.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις «καλλονές του θανάτου»:

Οι καλλονές στο Μεξικό γίνονται πλέον… φονιάδες!

img src=»https://www.true.gr/wp-content/uploads/2020/09/88-3.jpg» alt=»» width=»744″ height=»945″ class=»alignnone size-full wp-image-604596″ />

Η Brisa del Mar έπεσε νεκρή πριν λίγες ημέρες.

Τα καρτέλ ολοένα και περισσότερο επιλέγουν γυναίκες για δολοφονίες.

Μια εξ αυτών, η πανέμορφη La Guadana έπεσε νεκρή από ανταλλαγή πυροβολισμών με αντίπαλη συμμορία.

Είχε δυο παιδιά!

Τον περασμένο Ιανουάριο σκοτώθηκε η Maria Guadalupe Lopez Esquivel, η Kim Kardashian των καρτέλ.

Πόζαρε διαρκώς στο Instagram με τα… όπλα της!

Πηγή: true.gr