Η 24χρονη πρωταγωνιστεί σε καμπάνια γνωστού οίκου

Η Λούρδη Mαρία Τσικόνε Λεόν το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της Μαντόνα, είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Juicy. H 24χρονη που είναι μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια ποζάρει στο φακό με χαρακτηριστική άνεση και παρουσιάζει τα σούπερ σέξι χρωματιστά εσώρουχα. Το κορμί της είναι ζουμερό και το ιδανικό όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Η Λούρδη έχει ποζάρει για τους πολλούς σχεδιαστές όπως οι: Stella McCartney, Miu Miu, Gypsy Sport και Desigual και έχει ανέβει στην πασαρέλα σε πολλά fashion shows.

Είναι σχεδιάστρια μόδας και δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων Material Girl. Διέπρεψε στις σπουδές της στο τραγούδι, τον χορό και την ηθοποιία, πήρε μεταπτυχιακό και δούλεψε και ως τραγουδίστρια.

Η Λούρδη είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της Μαντόνα
Η 24χρονη Λούρδη είναι η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα και την απέκτησε με τον Κουβανό ηθοποιό Κάρλος Λεόν. Με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι έκανε τον 20χρονο Ρόκο και μαζί υιοθέτησαν τον 15χρονο Ντέιβιντ Μπάντα. Η Μαντόνα υιοθέτησε άλλα τρία παιδιά, τη 15χρονη Μέρσι και τα 8χρονα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα.

Είμαι απλώς η μαμά τους
Τα έξι παιδιά της Μαντόνα, συχνά ξεχνούν ότι έχουν τόσο διάσημη μαμά. «Δεν τους ενδιαφέρει η δουλειά μου. Κι αυτό είναι καλό. Για τα παιδιά μου είμαι απλώς η μαμά τους», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή της η Μαντόνα.

Πηγή: true.gr