Πανικόβλητη από τη μαζική κοπάνα των followers της βγάζει στη… φόρα στιγμές της με τον «αόρατο» μέχρι πρόσφατα Αλεξάνδρου

Την ώρα που οι followers φεύγουν μαζικά από τον λογαριασμό της Ιωάννας Τούνη στο Instagram, έρχονται οι αποκαλύψεις από την ίδια σχετικά με την προσωπική της ζωή, την οποία -κατά τ’ άλλα- δεν επιθυμεί να προβάλει δημόσια…

Εχοντας χάσει περισσότερους από 33.000 ακολούθους μετά την περιβόητη δήλωση που έκανε για τον κόσμο στους Παξούς, που «δεν θέλει να δουλέψει», όπως είπε χαρακτηριστικά, επειδή πληροφορήθηκε ότι κλείνουν το μεσημέρι οι ταβέρνες στο νησί, η πανικόβλητη influencer άρχισε να δημοσιεύει stories με τον νέο της σύντροφο Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Μέχρι πρότινος τον «έκρυβε» επιμελώς από τις αναρτήσεις της, πιθανότατα για να καλλιεργεί το… μυστήριο αν έχουν τελικά σχέση ή όχι και να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της στα gossip πηγαδάκια της showbiz.
Βλέποντας ωστόσο πως οι followers την κοπανάνε κατά χιλιάδες καθημερινά από τον λογαριασμό της, η «Τουνάρα», όπως την αποκαλούν συχνά οι fans της, την έκανε… γυριστή, δείχνοντας σε πλάνο ενός βίντεο που ανέβασε στο Instagram το χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το χαρακτηριστικό τατουάζ. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα ποζάρει στον φακό μέσα σε αυτοκίνητο κάνοντας γκριμάτσα, με το χέρι του Δημήτρη να «εισβάλει» ξαφνικά στο πλάνο. Πρόσθεσε, μάλιστα, μια κόκκινη καρδούλα. Αχου το, μωλέ!

Πηγή: true.gr