«Πολλές φορές εμείς οι «μεγάλοι» μοιάζουμε πολύ «μικροί» μπροστά στο μεγαλείο της παιδικής και αγνής ψυχής!», γράφει χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

Κι ενώ αναμένουμε στις οθόνες μας το ολοκληρωμένο τρέιλερ του Καλό Μεσημεράκι, η Ματίνα Νικολάου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γνωστή ηθοποιός δεν είναι βέβαια μόνη, έχει μαζί τον μονάκριβό της γιο, τον Παναγιώτη.

Η Ματίνα Νικολάου το φετινό καλοκαίρι ανεβάζει στιγμές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην τελευταία της ανάρτηση, ο Παναγιώτης τής δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και η ίδια γράφει στη λεζάντα: «Πολλές φορές εμείς οι «μεγάλοι» μοιάζουμε πολύ «μικροί» μπροστά στο μεγαλείο της παιδικής και αγνής ψυχής»!

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Πρωινό, η Ματίνα Νικολάου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για τον γιο της: «Έχω έναν γιο, τον Παναγιώτη. Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή. Με κοροϊδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα. Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά».

Πηγή: true.gr