Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου και της Αντας, Μαργαρίτα Παπανδρέου, είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Μάλιστα, αν και η ίδια ζει στην Κρήτη, φροντίζει να ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα, έστω και για λίγα 24ωρα, για να συναντήσει τον σύντροφό της, Νίκο. Όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών- συνδύασε την παραμονή της στην πρωτεύουσα με το Συμπόσιο της Σύμης, που διοργάνωσε ο πατέρας της, όπου έδωσε το «παρών».

Αντίστοιχα, ο σύντροφός της, αν και ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα, φροντίζει αρκετά Σαββατοκύριακα να τα περνάει στην Κρήτη, προκειμένου να είναι μαζί της. Ο Νίκος είναι επιχειρηματίας και πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, προκειμένου μαζί με τη Μαργαρίτα να πάνε σε ένα πάρτι φίλων. Μάλιστα, δεν ήταν ένα απλό πάρτι, αλλά λίγο διαφορετικό, αφού το θέμα που είχε ήταν τα 50’s, για αυτό και υπήρχαν κορίτσια ντυμένα pin-up με μαγιό και έντονο μακιγιάζ.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον γοητευτικό σύντροφο της κόρης του, με το περιβάλλον της οικογένειας Παπανδρέου να υποστηρίζει ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια. Νίκος και Μαργαρίτα αυτή την περίοδο σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, οι οποίες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», θα είναι στην Πελοπόννησο, αφού ο επιχειρηματίας κατάγεται από εκεί και διατηρεί οικογενειακό σπίτι.

Εκεί αναμένεται να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, που φαίνεται να είναι απαραίτητες για την όμορφη Μαργαρίτα, καθώς πρόσφατα τελείωσε το διδακτορικό της στη Μοριακή Βιολογία στην Κρήτη. «Θέλει πρώτα να κάνει τις διακοπές της και στη συνέχεια να αποφασίσει τι θα κάνει όσο αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια», σχολιάζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της.

Πηγή: tlife.gr

Πηγή: true.gr