Η Ευγενία Μανωλίδου σε μί παλιότερη παρουσία της σε εκδήλωσε είχε εξυμνήσει τον «γυναικοκατακτητή» Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι: «Θα μπορούσε να είναι με πολλές γυναίκες! Τι κάνει μαζί μου;»! Με τον ίδο να απαντά με χιούμορ «Αυτό μόνο ένας τυφλός θα μπορούσε να το σκεφτεί!» Παράλληλα, διαβάστε το τρυφερό μήνυμά της για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Μανωλίδου – Γεωργιάδης: Γιορτάζουν την επέτειό τους – Έκλεισαν 19 χρόνια μαζί

Ευτυχισμένη είναι η σημερινή μέρα για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς αποκάλυψαν με μία φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως κλείνουν μαζί 19 χρόνια.

Συγκεκριμένα την φωτογραφία πόσταρε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Το ζευγάρι μετρά 19 χρόνια μαζί και σε κάθε ευκαιρία απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία Μανωλίδου έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Θοδωρή Μανωλίδη, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα, τα οποία σπουδάζουν στο εξωτερικό, αλλά και ακόμα δύο, με τον υπουργό Ανάπτυξης, τον Περσέα και τον Αλκαίο.

Η φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου

 Πηγή: athensmagazine.gr

Πηγή: true.gr