Όσα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους για την απώλεια των κιλών

Η Λάουρα Νάργες είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές τηλεοπτικές παρουσίες της Ελλάδας και όσα κιλά και αν πάρει ή χάσει, αυτό δεν αλλάζει.

Το υπέροχο πρόσωπό της, το γλυκό της χαμόγελο και το θηλυκό της κορμί δύσκολα θα έκαναν κανέναν να σκεφτεί πως θα χρειαζόταν ποτέ να χάσει βάρος. Εκείνη όμως το έκανε, έχασε 18 ολόκληρα κιλά και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την απίστευτη αλλαγή της.

Η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία της με μαγιό και αποκάλυψε πως έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες, αναλύοντας το πρόγραμμά της και ευχαριστώντας τα άτομα που την βοήθησαν να «χτίσει» αυτό το κορμί.

«18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου – για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό ☺). Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια!
Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λάουρα, ήσουν και είσαι υπέροχη!

Πηγή:belikeyou.gr

Πηγή: true.gr