Η Κριστίνα Αγκιλέρα φωτογραφήθηκε για το L’Officiel Italia, όπου απάντησε σε όσους την κρίνουν για την εμφάνισή της.

Η 39χρονη τραγουδίστρια πόζαρε με ψηλές μπότες, εσώρουχα και oversized σακάκι για να στείλει στους φανς της ένα δυνατό μήνυμα πάνω στο body positivity.

«Πολύ συχνά έχω παλέψει με τα άγχη μου και το να είμαι υποκρίτρια απέναντι στον εαυτό μου», είπε στο περιοδικό. «Αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να ψάχνω νέους τρόπους να με πιέζω ακόμη περισσότερο, χωρίς να παραμελώ την προστασία του εαυτού μου».

Η Κριστίνα, που είναι αρραβωνιασμένη με τον 35χρονο Μάθιου Ράτλερ, αποκάλυψε στη συνέχεια: «Δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα, χωνέψτε το».

«Καθένας μας είναι ξεχωριστός και ο κόσμος σε κρίνει με βάση τις διαφορές σου, αυτό που σε κάνει μοναδικό. Πρέπει να αποδεχθείς αυτή την ομορφιά και στο διάολο τα υπόλοιπα. Αληθινή ομορφιά για μένα είναι η ικανότητα να γνωρίζει και να προβάλεις αυτό που είσαι. Όχι πάντα όμορφη, σε καμία περίπτωση τέλεια, αλλά αγνή», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια τόνισε επίσης την σημασία του να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους λέγοντας: «Να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου. Όλοι βαδίζουμε στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης, είναι δουλειά μας ως ανθρώπινα όντα και καθένας ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι, οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις συγκρίσεις».

«»Αν χάσεις χρόνο κοιτάζοντας τι κάνουν οι άλλοι, τον έχασες τον δρόμο σου». Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει. Χρειάζεται χρόνος να ξεπεράσεις την φασαρία και να νιώσεις πραγματικά ο εαυτός σου», κατέληξε.

Πηγή: true.gr