Η κουμπάρα είναι η πέτρα του σκανδάλου σ’ ένα νιόπαντρο ζευγάρι, αφού όπως εξομολογείται ο άντρας, τον παρέσυρε και εδώ και τρεις μήνες διατηρεί εξωσυζυγική σχέση μαζί της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

“Γεια σας. Έχω φάει καψούρα εδώ και καιρό με τη κουμπάρα μου. Όλα ξεκίνησαν όταν τα Χριστούγεννα ήμασταν καλεσμένοι με τη γυναίκα μου στο σπίτι της.

Είχαμε μαζευτεί καμιά δεκαριά άτομα. Αφού φάγαμε και ήπιαμε, κάποια στιγμή ήρθαμε στο κέφι και η κουμπάρα έβαλε ένα ζεϊμπέκικο για να το χορέψει.

Αυτή όμως, την ώρα που χόρευε (ήταν και μεθυσμένη), άρχισε να με κοιτάει και να μου κλείνει για μια στιγμή το μάτι. Εγώ έκανα πως πηγαίνω….. στην τουαλέτα και μετά απο 1 λεπτό με ακολούθησε.

Έτσι φτιαγμένοι που ήμασταν και οι δύο, την άρπαξα και της έδωσα ένα φιλί χωρίς ευτυχώς να μας πάρει κανένας χαμπάρι.

Την άλλη μέρα μας έκανε επίσκεψη στο σπίτι με την πρόφαση οτι ήθελε να πιει καφέ με τη γυναίκα μου.

Πως η κουμπάρα μπήκε ανάμεσα στο νιόπαντρο ζευγάρι

Εγώ βιαζόμουν γιατί ήθελα να πάω στην τράπεζα για μια δουλειά, μιας και είχα άδεια εκείνη τη μέρα και εκείνη τη στιγμή, με ένα πιεστικό τρόπο προσπαθούσε να με πείσει να καθίσω μαζί τους. Τελικά έφυγα και αμέσως μετά μου έστειλε μήνυμα και μου ζητούσε να βρω μία δικαιολογία για να πάω απο το σπίτι της το απόγευμα. Τελικά τα κατάφερα, αφού είπα στη γυναίκα μου οτι έχω κανονίσει για καφέ με τον κολλητό μου και ότι θα έχω γυρίσει μέχρι τις 9 το βράδυ.

Αφού πήγα στη κουμπάρα, μου έβαλε ένα ποτάκι και τότε άρχισε να μου λέει οτι με γούσταρε από την πρώτη στιγμή που με είδε και οτι ήταν λάθος μου που παντρεύτηκα.

Ποτό στο ποτό βρεθήκαμε ξαφνικά να κάνουμε φικι φικι για ώρες.

Αυτό γίνεται περίπου τρεις μήνες τώρα και η γυναίκα μου δεν έχει καταλάβει τίποτα.

Εδώ όμως είναι τα δύσκολα, αφού εγώ την έχω καψουρευτεί τη κουμπάρα και δεν ξέρω τι να κάνω. Και το χειρότερο, είμαστε 6 μήνες παντρεμένοι με τη γυναίκα μου.

Αν μπορεί κάποιος θα ήθελα κάποια συμβουλή που να με βοηθήσει, τι να κάνω;”

Πηγή: true.gr