Η κόρη της Μιμής Ντενίση είναι πλέον 19 ετών και έχει ομορφύνει πάρα πολύ!

Όλοι την θυμόμαστε από μικρή… αλλά τώρα πλέον μεγάλωσε. Το σίγουρο είναι πως η αγάπη της Μιμής για την Μαριτίνα είναι απεριόριστη και πως την στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις της. Το αποτέλεσμα ειναι μια 19χρονη κοπέλα που το χαμόγελό της δείχνει πόσο όμορφη και ήρεμη είναι η ζωή της

Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Μαριτίνα Ντενίση έφυγε από την Ελλάδα για σπουδές και η μητέρα της είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο facebook τα εξής: “Κύπρος λοιπόν για την Μαριτίνα που αποφάσισε να σπουδάσει εκεί. Business με ειδίκευση στον Τουρισμό που δεν υπάρχει σε Πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα!!

Κι ας είναι η βαριά βιομηχανία μας!! Δίκη της η απόφαση καθώς πιστεύω πως τα παιδία πρέπει να διαλέγουν μόνα τον δρόμשּׁ τους! Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει.

Όπως κι εγώ που θα βλέπω άδειο το δωμάτιο της αλλά οι μανάδες πρέπει να σκάφτονται τα παιδία τους όχι τον εαυτό τους!!

Εύχομαι καλή αρχή σ όλα τα παιδία μας που ξεκινούν τώρα σπουδές και καλά κουράγια στους γονείς!!” εξηγώντας έτσι τα πάντα για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της κόρης της.

Η Μαριτίνα φέτος θα γίνει 19 ετών και επέστρεψε από την Κύπρο το Πάσχα για να περάσει αυτές τις ημέρες με την μητέρα της.

Με αφορμή τη φωτογραφία τους που είδαμε στη ροή των social media μας κάναμε μια βόλτα στο Instagram της κόρης της ηθοποιού και διαπιστώσαμε πως είναι ένα κορίτσι της ηλικίας της που περνάει όμορφα τη ζωή.

Πηγή: capital.gr