Κάθε ανάρτησή της συζητιέται πολύ. Στο Twitter δίνει κάτι πληρωμένες απαντήσεις στους followers που την τρολάρουν και τους αποστομώνει. Η Καίτη Γαρμπή δεν μασάει τα λόγια της, δεν διστάζει να πει την άποψή της και δεν φοβάται αν θα είναι δυσάρεστη σε κάποιους.

Συχνά οι απόψεις της προκαλούν ένα μικρό virality στα κοινωνικά δίκτυα και μια βροχή από shares. Ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα είναι ο ίδιος που την καθιέρωσε στο τραγούδι στα ‘90s: Είναι αυθεντική και πάντα ο εαυτός της.

Εκφράζεται ελεύθερα, κάνει χιούμορ και μιλάει στη γλώσσα των απλών ανθρώπων. Δεν έχει ύφος, δεν πουλάει image και πρεστίζ, αντιθέτως αυτοτρολάρεται, αυτοσαρκάζεται και λέει ατάκες με χιούμορ δημοσίως μέσα από τα account της στα κοινωνικά δίκτυα.

Σήμερα η Καίτη Γαρμπή «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά στο Instagram, ποστάροντας μια πολύ πειραγμένη φωτογραφία της με photoshop από τη σελίδα @Greek_Women και σχολίασε με αυτοσαρκασμό: «Καλέ αυτή είναι ίδια εγώ! Μόνο που δεν έχει το κενό στα μπροστινά δοντάκια και τα μάτια της είναι μπλέ ενώ τα δικά μου πράσινα!» χρησιμοποιώντας τα hashtags #fullphotoshop #badbadbad #σοβαροτης_μηδέν».

Δείτε την ανάρτησή της.

Mε αυτό το ποστ η Καίτη Γαρμπή καυτηριάζει τις πειραγμένες φωτογραφίες με photoshop που όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει μια επιφανειακή κουλτούρα η οποία βασίζεται στο ψέμα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλάει τη γλώσσα της εποχής μας, μια γλώσσα που δεν σηκώνει πλέον marketing tricks και η οποία στηλιτεύει κάθε προσπάθεια να δημιουργήσεις μια ωραιοποιημένη εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι άνθρωποι έχουμε ατέλειες και αυτό υπογραμμίζουν ολοένα και περισσότεροι σταρ που φωτογραφίζονται όπως είναι στ’ αλήθεια χωρίς φίλτρα, χωρίς photoshop, στέλνοντας ένα μήνυμα στα νεαρά κορίτσια και αγόρια να μην νιώθουν υποχρεωμένα να αρέσουν σε όλους, να μην εγκλωβίζονται σε κλισέ και κυρίως να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.

πηγη: bovary.gr

Πηγή: true.gr