Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς και με το νέο spoiler στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, η Δανάη Μπάρκα «έμεινε κάγκελο»!

Σοκ για τον Στάθη! Κουράκος και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου! Ο Στάθης κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την Ιουλία να παντρευτεί τον Γιώργη Κουράκο! Μία κίνησή του ενδέχεται να ανατρέψει τα πάντα!

Η Δανάη Μπάρκα ακούγοντας αυτή την είδηση έγινε έξαλλη «εγώ δεν τους θέλω μαζί! Θέλω ζευγάρι την Ιουλία με τον Στάθη…» και αποκάλυψε το τηλεφώνημα που είχε με τον Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος ήταν φειδωλός και δεν της είπε τις περαιτέρω εξελίξεις!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά και την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς και με το νέο spoiler στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, η Δανάη Μπάρκα «έμεινε κάγκελο»!

Σοκ για τον Στάθη! Κουράκος και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου! Ο Στάθης κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την Ιουλία να παντρευτεί τον Γιώργη Κουράκο!

Μία κίνησή του ενδέχεται να ανατρέψει τα πάντα!

Η Δανάη Μπάρκα ακούγοντας αυτή την είδηση έγινε έξαλλη «εγώ δεν τους θέλω μαζί! Θέλω ζευγάρι την Ιουλία με τον Στάθη…» και

αποκάλυψε το τηλεφώνημα που είχε με τον Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος ήταν φειδωλός και δεν της είπε τις περαιτέρω εξελίξεις!


Πάντως στο σημερινό επεισόδιο, ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να δώσει ένα τέλος στην έχθρα των Καπερνάρων με τους Στεφαναίους.

Ο Στέφανος είναι αρνητικός και ανένδοτος. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος κι ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα. Η Μυρτάλη τής υπόσχεται να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο. Η Αρετή ξεκινά φυσικοθεραπείες και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η αποκατάστασή της θα είναι δύσκολη.

Η Άννα, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Δημήτρη, τον παγιδεύει και τον εκβιάζει ξανά.

Η Μάρθα καταφθάνει στην Μάνη, φιλοξενούμενη του Αλέξη. Η Αθηνά τούς καλεί σε γεύμα προκειμένου να γνωρίσει την κοπέλα και προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να βρει δουλειά στον τόπο τους. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ισίδωρο πως το αποτέλεσμα του τεστ DNA βγήκε κι επιβεβαιώνει πως είναι κόρη του.

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες με την οικογένειά του, αλλά συνειδητοποιεί πως μετά τη Μυρτάλη, κι η Ιουλία απομακρύνεται από αυτόν. Η Ιουλία έχει πεισμώσει και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Έτσι, εξομολογείται στη Μυρτάλη πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Ο Δημήτρης, για μια ακόμη φορά, επιστρέφει τα χρήματα στην Άννα, αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να της χαριστεί ξανά. Η Χάιδω ενημερώνει τον Κουράκο για τις ύποπτες καλλιέργειες στο χωράφι τους και την καταπάτηση που έχει γίνει. Ο Κουράκος αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Αρετή αποφασίζει να ανανεωθεί και αφήνεται στο καλό γούστο της Μυρτάλης. Ψωνίζουν ρούχα, ενώ τολμά και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, προκειμένου να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Στάθη. Ο Στάθης, όμως, δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει, όταν θα δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr